Paikallinen & palveleva perheyritys

Kuljetuspalvelut

Maa-aines- ja konekuljetukset hoituvat.

Lokakaivojen tyhjennys

Tilaa tyhjennys ammattilaiselta.

Vaihtolavat

Vuokraa roskalava vaikka viikonlopuksi.

Nopeat kuljetukset Hämeenlinna-Helsinki-Tampere -akselilla

Hattulan Halko Oy:llä on käytössään nykyaikainen kuljetuskalusto. Sillä liikkuvat esimerkiksi puuklapit, hake, vaihtolavat sekä maa-ainekset kuten sora, murske ja multa sekä työkoneet ja irtotavara. Kuljetukset on mahdollista tilata Hämeenlinnan, Helsingin ja Tampereen välillä, tarvittaessa kauemmaksikin Suomessa.

Puukuljetukset – klapit ja hake

Tällä hetkellä käytämme puukuljetuksissa pääasiassa 2-akselista kuorma-autoa. Kuljetuslava on lokeroitu neljään kuuden motin lokeroon, eli 24 mottia puuta kulkeutuu kalustollamme helposti. Meiltä löytyy myös hakerekka, jolla voimme tuoda kerralla 145 klapimottia. Saat meiltä puukuljetukset kuorma-autotien päähän.

Maa-aineskuljetukset – sora ja multa

Hakerekallamme onnistuu kuljetus soralle, murskeelle, mullalle ja vastaavalle maa-ainekselle. Tilaa tarvitsemasi määrä haluamaasi paikkaan Hämeenlinnan seudulla, meiltä saat kaikki kuljetukset turvallisesti ja ripeästi perille määränpäähän.

Lavettikuljetukset – työkoneet ja kappaletavara

Kalustomme taipuu myös erilaisten koneiden kuljetuksiin ympäri Suomen. Kysy lisää konelavakuljetuksista, niin sovitaan se haluamaasi ajankohtaan. Teemme myös vaihtolavakuljetuksia.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Jaa